06 Jun 2018

Tonton Online Live Drama Teratai Kemboja Episod 19


Tonton Online Live Drama Teratai Kemboja Episod 19. Drama ini yang sudah ditayangkan melalui Slot Zehra di tv3 pastinya mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri. Watak utama seperti Adi Putra, Fasha Sandha dan lain-lain pastinya menjanjikan lakonan yang mantap..

Drama Teratai Kemboja menceritakan tentang Fikri yang mempunyai konflik rumah tangga dengan isteri pertama iaitu Hanani, lantas membawa diri ke Kemboja.Di sana, beliau bertemu seorang imam dari Malaysia yang menetap lama di Kemboja iaitu Taufik yang mempunyai sejarah tersendiri dengan membawa lari anaknya, Nur Hidayah menetap jauh di rantau orang..

Tonton Online Live Drama Teratai Kemboja Episod 18


Tonton Online Live Drama Teratai Kemboja Episod 19

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Teratai Kemboja
Jumlah Episod > 21 episod
Waktu Siaran :  Rabu-Jumaat, 9:00 malam
Siaran TV : TV3
Pengarah > Along Kamaludin
Pelakon > Adi Putra, Fasha Sandha, Elly Mazlein, Hasnul Rahmat, Nafiz Muaz, Fezrul Khan, Nadia Brian, Jaja Iliyes, Noralbaniah, Fauzi Nawawi, Ikhlas Jalil, Sabhi Saddi, Azzahra Ahmad, Damia Qaissarah, Sahronizam Noor, Zila Bakarin, Fauzan Ghazali, Zazali Baginda, Fendi Amat, Matz Burhan, Aren Yunus, Aren Yunus, Rizalwan Ramli, Anna Arissa, Najwa Jaafar

Tonton Online Episod 19 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di SiniDrama Teratai Kemboja ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan