19 Jun 2018

Tonton Online Live Drama Monalisa Episod 66


Tonton Online Live Drama Monalisa Episod 66. Nantikan drama Monalisa setiap minggu pada hari Isnin hingga Jumaat jam 6.00 petang di Astro Prima. Pelakon yang membintangi drama ini antaranya ialah Zara Zya, Mona Allen, Nazim Othman, dan Hafreez Adam..

Drama Monalisa bermula Melissa seorang pewaris hotel terkenal. Melissa mempunyai hubungan romantik dengan Johan yang juga merupakan pengurus hotel tersebut. Kehidupannya berubah apabila berkawan dengan Ramona yang cemburu akan kemewahan yang dimilikinya. Ramona merancang untuk mengambil segalanya milik Melissa termasuklah teman lelakinya Johan. Ramona kemudiannya berjaya meyakinkan dewan pengarah untuk memecat Melissa dari kedudukannya sebagai Naib Presiden..

Tonton Online Live Drama Monalisa Episod 57


Tonton Online Live Drama Monalisa Episod 66

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Monalisa 2018
Jumlah Episod > 80 Episod
Waktu Siaran : Isnin-Jumaat, 6.00 petang
Siaran TV : Slot Tiara (Astro Prima 105 & Maya HD 135)
Pengarah > Shahrulezad Mohameddin & Uchee Fukada
Pelakon > Zara Zya, Mona Allen, Nazim Othman, Hafreez Adam, Amyza Adnan, Iman Suhana, Roy Azman, Laila Nasir, Elmy Moin, Fatin Afeefa, Shah Radhi Hazvee, Shahriza Mahmud, Norsuhana, Abdullah Helmy, Zulkili

Tonton Online Episod 66 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di SiniDrama Monalisa ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan