20 Jun 2018

Tonton Online Live Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi Episod 21


Tonton Online Live Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi Episod 21. Drama terbaru di slot Akasia tv3 yang bertajuk Halalkan Hati Yang Ku Curi, gandingan bersama antara Aliff Aziz, Farah Nabilah dan ramai lagi sudah bersiaran pada 23 Mei 2018 yang lalu..

Halalkan Hati Yang Ku Curi yang menceritakan tentang Faiq dan Delisha, pasangan suami isteri yang satu kepala sukakan kebebasan, kemewahan, dan berseronok tanpa batas. Segala nasihat yang diberi bagai mencurah air ke daun keladi. Merajuk ditegur keluarga, natijahnya mereka lari meninggalkan rumah. Saksikan sendiri kesudahan drama ini..

Tonton Online Live Halalkan Hati Yang Ku Curi Episod 7


Tonton Online Live Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi Episod 21

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi
Jumlah Episod > 27 episod
Waktu Siaran :  Isnin-Jumaat, 7.00 malam
Siaran TV : TV3
Pengarah > Mufid Suhaimi
Pelakon > Aliff Aziz, Farah Nabilah, Shah Iskandar, Mimi Lana, Normah Damanhuri, Jasmin Hamid, Azri Iskandar, Afique Hussain, Alex Afian, Anne Abdullah, Zulkifli Ismail, Zarina Zainuddin, Emelie Hanif, Zalfa Zin, Azhan Rani, Lia Asmizza

Tonton Online Episod 21 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di SiniDrama Halalkan Hati Yang Ku Curi ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan