13 Jun 2018

Tonton Online Live Drama Bila Aidil Ada Fitri Episod 15


Tonton Online Live Drama Bila Aidil Ada Fitri Episod 15. Saksikan drama lakonan Ungku Ismail Aziz dan Siti Saleha sebagai teraju utama di Astro Oasis & Maya HD jam 9.00 malam setiap minggu iaitu isnin hingga rabu. Nanti Drama Bila Aidil Ada Fitri ini..

Drama Bila Aidil Ada Fitri ini berkisahkan Fitri Syafia saja yang berani mengunci tuan rumah di luar rumah dalam keadaan separuh bogel. Siapa yang tak bengang? Aidil Harith memang bengang, tapi pertemuan yang tak dijangka antara Fitri Syafia dengan Aidil Harith membuatkan hari-hari yang mendatang meriah seperti suasana Hari Raya Aidilfitri! Permintaan Datin Mariam yang merupakan mom Aidil untuk menjadikan Fitri sebagai PA selama sebulan menambahkan lagi perisa kepada hubungan ceria kedua-duanya..
Tonton Online Live Drama Bila Aidil Ada Fitri Episod 14


Tonton Online Live Drama Bila Aidil Ada Fitri Episod 15

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Bila Aidil Ada Fitri
Jumlah Episod > 15 episod
Waktu Siaran :  Isnin-Rabu, 9:00 malam
Siaran TV :  Astro Oasis 106 & Maya HD 135
Pengarah > Osman Ali
Pelakon > Ungku Ismail Aziz, Siti Saleha, Fikhree Bakar, Talha Harith, Zaki Azeman, Aida Khalida, Hilal Azman, Hairie Othman, Kuza, Zul Helmi, Putri Qaseh, Halim Radzi, Feiyna Tajudin, Zalfa Zin

Tonton Online Episod 15 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Bila Aidil Ada Fitri ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan